Adres & Locatie

ABC-appartementen
Ruud en Bep Nije
Zorgendal 2 Willemstad
Curaçao
005999-7886622
Voor contact via mail: klik hier

Voor een geslaagde vakantie boekt U natuurlijk een appartement bij:

ABC appartementen op Curaçao!

Het kleinschalige en rustig gelegen park bestaat uit modern ingerichte bungalows welke twee aan twee geschakeld zijn. ABC appartementen ligt centraal op het eiland, dichtbij de fraaie stranden, de stad en de supermarkten. Zo bent u in enkele autominuten op de mooiste plekjes van dushi Curaçao. Een fraai aangelegd zwembad verhoogt uw vakantieplezier. Ook kinderen kunnen zich hier goed vermaken.
Willemstad, de hoofdstad van Curaçao, ligt op slechts 10 autominuten van het park. De bekende stranden zoals Hooks hut en Blauw baai, met daarbij zijn golfbanen op slechts 5 minuten. Supermarkten en een winkelcentrum liggen op slechts 1 autominuut van uw vakantie verblijf. En vanaf het vliegveld is het slechts 5 autominuten rijden en uw vakantie kan beginnen.
ABC-appartementen ligt op het landgoed Zorgendal. In het verleden werd op de plantage hoofdzakelijk kokos en mispel verbouwd. Ook deed men kleinschalig aan veeteelt.  De plantagewoning van dit landgoed bestaat nog en is de moeite waard om eens te bezoeken. Met een beetje fantasie waan je je terug in de tijd. Het natuurgebied is ongerept, waardoor u met volle teugen kunt genieten van flora en fauna.