‘Sambil, just around the corner!

sambil

SAMBIL, de grootste mall van Curaçao!

Als trouwe gast van ABC-appartementen heeft u sinds enige tijd een enorm groot winkelcentrum (‘Mall’) tot uw beschikking: Sambil uit Venezuela is een feit en het is vanuit het resort heel makkelijk bereikbaar: rechtsaf, rotonde over, stoplichten passeren en enige kilometers verderop is een groot parkeercentrum rondom dit winkelcentrum vanaf meerdere ingangen toegankelijk.

Wat kunt u zoal aantreffen? Natuurlijk kledingzaken (‘GEF in Sambil‘) van A-merken, maar ook (discount-)schoenenwinkels, sieraden en een kids-corner. In het hartje van het grote complex treft u zelfs een food-corner aan van ongekende proporties. Voor elke smaak is er iets te halen. Hier vinden regelmatig evenementen plaats, zoals de viering van Sinterklaas (toen was het onwijs druk), optredens en wedstrijden.

Het aantal winkels zal in het komende jaar nog verder toenemen (er zijn nog panden te huur) en daarmee wordt de mall qua winkeloppervlakte nog eens zo’n 20 procent groter. Filmliefhebbers kunnen ook aan hun trekken komen: Cinemark heeft 5 zalen, waarin ook 3D en 4D films getoond worden. En tot slot kunnen zelfs bowling-liefhebbers een balletje laten rollen.

Comments are closed.