De ‘C’ in ‘ABC-appartementen’

flamingo-area

Flamingo’s hebben hier een zee van ruimte.

De ‘C’ staat natuurlijk voor Curaçao en de overgebleven letters staan voor de andere (mooie) eilanden Aruba en Bonaire. Zo is het ons geleerd: de ABC-eilanden liggen in de Caribische Zee en de bewoners genieten haast elke dag van de zon.

De ‘C’ kan natuurlijk ook staan voor lekker Chillen aan de bar bij het zwembad, of gezellig Cappuccino drinken met Bep & Ruud. Of toch maar even om de hoek (15 minuten rijden) naar het mooie zandstrand van Cas Abou om te snorkelen.

De ‘C’ staat ook voor Centraal gelegen, want dat is het helemaal! U zit vlakbij vliegveld Hato (uit de aanvliegroute!) en ook redelijk dichtbij Willemstad zelf. ABC-appartementen biedt u dan ook een mooi verblijf aan in het hartje van het eiland!

De ‘C’ kan ook staan voor Cool down in het zwembad na het bezoek aan de uitgestrekte flamingo-area bij St. Willibrordus. Dat prachtige gebied is in slechts luttele autominuten bereikbaar. Zonder file, zonder stoplichten.

 

Comments are closed.