ABC appartementen: naast de Kunuku

De rotonde ziet u snel. Vlak daaronder: ABC appartementen (in driehoeksvorm)

De rotonde ziet u vrij snel. Vlak daaronder: ABC appartementen (in driehoeksvorm)

De Kunuku wordt ook wel in de volksmond ‘de mondi’ genoemd en stelt de vrije natuur voor in de vorm van cactussen, bosschages, distelstruiken, bomen en laag struikgewas. Als u vanaf ABC appartementen linksaf via de rotonde verder Banda Abou inrijdt zult u vrij snel overweldigd worden door de variatie aan landschapsvormen. Kunuku lijkt wel kunst te worden!

En diezelfde natuur is gezien vanuit ABC appartementen praktisch naast de deur: met een (gehuurde) auto begint uw avontuur gelijk om de hoek, nadat driekwart van de rotonde van Zegu (lange naam: xxx) is afgelegd. Die rotonde ziet u rechtsboven op de ‘geleende’ luchtfoto van Google Maps. Zo ziet u ook gelijk dat het bungalow complex rustig gelegen is en vanaf luchthaven Hato vlot bereikbaar.

Dus kijkend naar de ligging van ABC appartementen ten opzichte van Willemstad en natuurschoon zit u veel gunstiger dan een vol hotel, of druk resort in de Jan Thiel area. Bovendien houdt u niet van drukte en u komt voor de rust & zon naar Curaçao. En daarbij is ABC appartementen netjes en betaalbaar te noemen. Vakantieplezier in hoofdletters!

Comments are closed.