Kiezen voor ABC appartementen is file ontlopen!

Een verblijf op ABC appartementen is file ontlopen!

Een verblijf op ABC appartementen is file ontlopen!

Velen zijn u al voorgegaan: zij kozen voor een ABC appartement bij Ruud & Bep en dat vaak om meerdere redenen. Één daarvan is de kleinschaligheid van het park: 12 per 2 geschakelde appartementen omringen het ruime en goed onderhouden zwembad.

En hoe snel kunt u vanaf vliegveld Hato op het park zijn? Het vliegveld ligt praktisch om de hoek en dat betekent dat u vanaf het parkeerterrein binnen tien minuten al uw appartement kunt betreden. Er zijn zeer weinig parken die dat kunnen evenaren. En des te eerder begint uw vakantie!

Shoppen in Willemstad: na de ochtendspits rijdt u in een klein kwartier naar Otrobanda, parkeert bij het Riffort en begint met winkelen. Of een ontspannen wandeling over de historisch waardevolle Emmabrug en wat later genietend op een terrasje op de Handelskade. Ontspanning in hoofdletters!

Comments are closed.