De visarend

kunuku-abc

De visarend, klik op foto voor een grotere versie

Als u ABC appartementen als thuishaven heeft geboekt, ligt de natuur (kunuku, playa’s en veel gevarieerd dierenleven) praktisch om de hoek. En dat is het grote voordeel van uw vakantie bij Ruud & Bep, immers Curaçao heeft veel te bieden op het gebied van dierenleven in de vrije natuur.

De visarend is een tamelijk grote roofvogel die men vooral aan de kust aantreft. Hier heeft deze grote vogel het gemunt op, ja natuurlijk vis! Al wandelend in de kunuku, of in het mooie gebied ten oosten van Landhuis Ascension (Playa Patrick) kunt u nog een andere roofvogel vaak tegenkomen en dat is namelijk de Wara Wara.

Na zo’n stevige wandeling waarbij een terrasje in de luwte van bomen niet mag ontbreken (Playa Lagun, Landhuis Knip, Westpunt) gaat u tevreden naar uw modern ingericht appartement op ABC appartementen. Het zwembad wacht op u, evenals de regelmatig gehouden barbecue!

Geniet van de natuur!

Comments are closed.