Tweetalig

talen

U was als trouwe bezoeker van de website ABC-appartementen wellicht gewend geraakt aan de tweetaligheid van de site. Nederlands- en Duitstalige content was in dezelfde verhouding aanwezig. Men hoefde slechts op de Nederlandse vlag (rechtsboven, oude site) te klikken om alles weer in het Nederlands te kunnen lezen.
Deze functionaliteit wil ik weer in gaan bouwen, maar daar is enige tijd mee gemoeid. Daarom ga ik vanavond de site even Offline nemen en wel van 01:00u tot 03:00u Nederlandse tijd. Waarschijnlijk heeft u er dus nauwelijks last van. Hierna zal gaandeweg Duitstalige content worden toegevoegd. Dit gebeurt online.

Kort: op 28 maart is de website offline van 1 tot 3 uur ‘s-nachts

Ad van Loon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.